-=Nut-Nut-Nunz=- .::Baotian Classic:.:-06::. 2011-09-18!

Här kan du via upp ditt projekt som inriktar sig på scooter. Inga frågor i detta forum!

Moderatorer: Speedway, MrAndersson, TheAndersson, CaToXXo

Ska jag sätta på en 12:a?

Omröstningen slutade 17 september 2011, 16:25

Ja
18
100%
 
Antal röster: 18

Användarens profilbild
Nut-Nut-Nunz
Elmoped
Inlägg: 26
Blev medlem: 7 augusti 2011, 01:18
Ort: Kungsbacka

-=Nut-Nut-Nunz=- .::Baotian Classic:.:-06::. 2011-09-18!

Inlägg av Nut-Nut-Nunz »

Tjena,
Tänkte nu göra en tråd om min moppe, för att få lite inspiration, andra människors idéer, lära mig mer och få lite tips. Tyvärr börjar inte denna tråden från mitt projekts start, utan de börjar nu ett litet tag senare, men Historia kommer. Tack vare dagens teknologi kommer jag kunna/försöka uppdatera så ofta som möjligt. Enjoy och lämna gärna en kommentar. :)

.:Mål:.
Jag vill ha en s.k. Kinamoppe som ser väldigt bra ut och drar åt sig många blickar. Jag hade tänkt mig en vit moppe med blåa detaljer, som Dessutom går bra i motorn. Jag vill inte ligga sist i alla race. ;)

.:Historia:.
Jag fyller år sent på året, och när jag var 14 år gammal hade alla redan sina moppar o folk åkte hem till varandra och mekade mm. Jag kunde ingenting om mopeder/delar eller ens märken då, och jag köpte den första möjliga mopeden jag kunde hitta, en Baotian Classic -06. Tjejkörd tänkte jag va bra, och att den bara hade gått 3,4 mil när jag köpte den var ju också ett plus... Som sagt visste jag ingenting om mopeder och jag fuckokörde 24/7. Moppen gick bra med tanke på dom hindrena den var tvungen att klara... Jag körde ner i en sjö, rakt ut i skogen där ingen hade varit innan, upp för berg, ner för smala, leriga stigar när regnet öste ner, mm. Sen en dag fick jag för mig att börja pilla på moppen lite. Jag satte på ett Stage 6 sportluftfilter och kopplade in ett par högtalare under sadeln, men varken bytte munstycke eller jordade högtalarna, så det var väl klart som fan att den inte startade...     Samtidigt blev jag retad för att ha köpt en "Kinapuff" eller " 4-takt" och att den aldrig skulle gå att få snygg... Det var då jag bestämde mig för att verkligen fixa moppen så att folk skulle få se. Moppen åkte in på verkstad (några gånger) och mer och mer har bytts på den, och där är vi nu. Cylindern har nyligen skurit pga. att Motoroljan var slut och jag hade glömt kolla det. Klantigt som Fan, jotack jag vet. Jag beställde en 72cc, 47mm Big Bore cylinder, men när mina föräldrar fick höra det var jag tvungen att avboka den. Det fick bli en ny Originalcylinder från TNT, och ett nytt Batteri. Den andra Cylindern får vänta...

.:Styling:.
-Fram och bakstänkan borta
-Aerox Dubbeloptik halvt inmoddat i Framkåpan
-Nudebar med Originalstyre
-Genomskinliga Hebo handtag med STR8 klistermärken under
-Blåa blinkers
-Blåa bensinslangar, en blå fläktkåpsspoiler och ett vitt sportluftfilter (Shorty)
-Högtalarsystem under Sadeln

.:Setup:.
-Naraku Multivariator High Speed Racing med 5.5g vikter
-Alla Strypningar i hela mopeden är borta

.:Kommer - Styling:.
-Lacka alla kåpor:
Innekåpor/Gaffelben - Metallic Blå
Ytterkåpor - Vit
-Ett riktigt Nudebarstyre/Styrstam
-Polera Variatorkåpan till Krom
-Göra hål i kåporna och sätta Blått Racinggaller
-Förfina Högtalarsystemet
-Färda inmoddningen av Aerox Dubbeloptik
-Koso digital hastighetsmätare
-Höjningssats (11cm)
-Snabbgashandtag
-Sätta Tanken i sadelboxen och Kapa Ramen Bak

.:Kommer - Setup:.
-70cc, 47 mm Big Bore
-Yasuni Effektrör
-Naraku RacingKoppling
-Stage 6 Boost Bottle

Bilder Kommer!

Första Update - 2011-08-08

Jag började med att städa boden där jag meckar så att man kunde få in mopped för cylinderbyte.
Bild

Passade på att ta lite bilder på moppen där den stog utomhus innan man började meka...
Bild
Bild

Och en liten bild under sadelboxen...
Bild

Fick sedan in moppen i förrådet och lyfte upp den på en pall för att komma åt bättre...
Bild

Jag fick ta loss lite sidkåpor mm. för att komma åt ordentligt men efter ett tag gick det bra och Ventilerna, Toppen och Cylindern var borta. Då var det bara Kolven kvar, och kolla va den va repig...
Bild

Tog också en bild på Delarna som numera är bortplockade
Bild

Till sist en bild på hur moppen står nu
Bild

Update kommer med bilder på Cylinder, Kolv och Topp mm. Tack SickRazer för Hjälpen!





Update - 2011-08-09

Tjena,
Imorse fick jag ett Sms att min nya Cylinder, mitt nya batteri och Motoroljan nu låg på posten, men tyvärr har jag inte kunnat hämta ut det idag, och jag känner ingen vidare brådska med det heller tyvärr, för Kolvbulten i den skurna kolven sitter fast. Jag har testat allt, bankat med hammare och don mm, men ingenting fungerar. Jag har TOM. Köpt mig en Utdragare, men inte ens det funkar. Ikväll eller imorgon ska jag testa med en Gasolbrännare för att försöka få nållagret i Veven att bli varmt igen så kanske den lossar... Alltså blir det bara en skriftlig Update idag, men imorgon kommer bilder på den Gamla/Nya Cylinder, Kolven och Toppen mm.

Stay Tuned!

Tråkig Sista Update - 2011-08-12

Sista Updaten i det här projektet då Nållagret som sitter i vevstaken hade nypt, det var därför kolvbulten inte ville komma ut, och detta har gjort skador på hela vevpartiet. Som åtgärd måste jag klyva motorn och köpa ett nytt Vevparti, och jag känner inte att det är lönt, då det dels är en Kinamoppe, och snart är åldern inne... Ha de gött så länge och förhoppningsvis kommer väl ett nytt projekt snart.

Stay Tuned!

UPDATE!! - 2011-09-10

Tjena,
Jag har inte vart aktiv på TSR över huvudtaget nu på ett tag, då suget för att köra moppe försvann helt efter motorraset. Nu däremot har jag kommit över detta och känner att jag behöver nog ha en moppe ivf. Nu blir det att fixa ny motor, men också att modda skitmycket så att moppen inte ser ett dugg ut som original! Hoppas att detta blir bra i slutändan. Kommentera gärna förslag och idéer!

Till och börja med så hade jag tänkt ta bort tanken och kapa ramen bak. Detta gjorde jag idag. :) Bilder :

Detta är hur moppen såg ut efter jag tog bort tanken :
Bild

Sedan funderade jag på hur jag skulle placera tanken så att det gick ner på originalramen. Det fick bli i sadelfacket. Förhoppningsvis kommer inte förgasaren att ta i underkanten av tanken när jag sätter ihop allt sen. Jag kan ju inte testa detta, eftersom moppen inte har någon cylinder / Topp på plats. :) Bilder :

Sadelboxen :
Bild

Tanken i Sadelboxen :
Bild

Och till sist en bild på hur jag löste problemet med bensin / wakuumslangarna :
Bild

Jag har ändrat mig lite med tanke på vad jag vill at min moppe ska se ut som, så därför kommer inte "Ska Göras" listorna att följas särskilt bra. Jag är på jakt efter ett effektrör som passar på denna motor. Hör av dig med ett PM eller en kommentar om du vet något om detta, eller om en Motor. ;) Jag funderar också på att sätta på en 12:a när ramen är kapad, så jag slänger in en fråga :)

Stay Tuned!

Update - 2011-09-12

Tjena, Jag har kollat lite på grejerna, och som alla vet så går ju förgasaren upp i hålet i sadelboxen på kinamoppar. Det jag funderar på nu är ifall förgasaren får plats i det hålet nu när tanken sitter där...? :S Det är svårt att testa, med tanke på att min förgasare, eller ja, hela cylindern ligger bredvid moppen. Jag letar fortfarande efter en ny motor, ni får gärna hjälpa mig med en länk eller annat i en kommentar. Sen har jag en fråga också.. Ska jag köra med kåpor? Kom på en annan sak nu ett tag senare.. Måste man luta tanken lite åt bensinkranens håll för att inte bensinen ska stanna i tanken, eller är det någon lutning inne i tanken? Och på bensinkranen är det ju 2 uttag, ett för bensinen och ett för wakuum.. Vilket är till bensinen? Det övre va? :)

Kommentera flitigt! :)

Update - 2011-09-14, NY MOTOR!

Tjena,
Idag fick jag hem denna skönheten :D
Bild

Bild

Ni får ursäkta de dåliga bilderna, väldigt konstigt med tanke på att jag användt samma kamera påalla mina bilder.. Men i vilket fall så var det hög tid för ett Motorbyte! :D Jag började såklart med att ta loss motorn från den nya moppen;
Bild

BTW, har nu en Ram, gaffel, stötdämpare, framdäck, el mm. Ifall det är något ni behöver.. Som ni såg på bild 1 så har jag dessutom ett helt kåpsett liggande.. Skicka ett PM isf. :) Bild på ramen:
Bild

Efter detta var gjort så skruvade jag av motorn på min gamla moppe.. Då hade det redan börjat bli mörkt ute, så man ser kanske inte så bra på bilden, men det är de 2 motorerna iaf. :)
Bild

Sedan var det ju bara att sätta fast den Nya motorn på min gamla ram och det. Ser faktiskt ut att bli rätt bra tillslut: :)
Bild

Haha, jag skulle skruva fast mitt gamla avgasrör på motorn, när jag kände att det var något som tog emot.. När jag sedan kollade ner där hittade jag en liten bit av det gamla avgasröret som hade suttit kvar sen det gamla gick av antagligen: :)
Bild

Tillslut var den nya motorn fastsatt ordentligt, Förgasaren och avgasröret sitter fast ordentligt och ja, allt som saknas är väl att byta Motoroljan, så jag öppnade proppen och låter det stå och rinna över natten:
Bild

Tillsist fick man komma in och göra en beställning från TwoStroke på 4-takts olja och ett nytt batteri. Känns bra.

Stay Tuned!

Update - 2011-09-18

Tjena,
de nya delarna ligger på posten, men har inte riktigt haft tid att hämta dom, då jag inte har vart hemma på senaste. Istället lägger jag in lite bilder på polarens Peugeot Speedfight istället :
Bild

Bild

Bild

Bild

Letar fortfarande efter ett effektrör, en koppling och en hastighetsmätare.. Skicka meddelande eller kommentera :)

Stay Tuned!
Senast redigerad av Nut-Nut-Nunz den 17 september 2011, 23:48, redigerad totalt 20 gång.
Användarens profilbild
Tobiiash
Stunter
Inlägg: 437
Blev medlem: 5 maj 2011, 15:37

Inlägg av Tobiiash »

2 bilder!
Jag gillar Oskar.
Användarens profilbild
Victorh
F.D Crew
Inlägg: 4176
Blev medlem: 29 maj 2011, 09:35
Ort: Vasa, Finland

Inlägg av Victorh »

inte riktit avancerad styling och var är bilderna?
Användarens profilbild
Nut-Nut-Nunz
Elmoped
Inlägg: 26
Blev medlem: 7 augusti 2011, 01:18
Ort: Kungsbacka

Inlägg av Nut-Nut-Nunz »

Victorh skrev:inte riktit avancerad styling och var är bilderna?
Det kommer förhoppningsvis bli Avancerad Styling senare, och bilderna kommer. Jag är fortfarande ny på TSR, men det kommer snart.
Användarens profilbild
SickRazer
Gasres
Inlägg: 1569
Blev medlem: 12 juli 2010, 15:33
Ort: Kungsbacka
Kontakt:

Inlägg av SickRazer »

naj, najs Oscar! kommer bli fint ;)
Försök fixa lite mer moddningar och inte för mycket s.k. köpstyling om du vill ha kvar projektet i avancerad styling.

lycka till i alla fall, kommer följas!
Användarens profilbild
Nut-Nut-Nunz
Elmoped
Inlägg: 26
Blev medlem: 7 augusti 2011, 01:18
Ort: Kungsbacka

Inlägg av Nut-Nut-Nunz »

Update - 2011-08-08
Senast redigerad av Nut-Nut-Nunz den 8 augusti 2011, 19:50, redigerad totalt 1 gånger.
Användarens profilbild
SickRazer
Gasres
Inlägg: 1569
Blev medlem: 12 juli 2010, 15:33
Ort: Kungsbacka
Kontakt:

Inlägg av SickRazer »

najs! Men det är bättre om du skriver typ

UPDATE - "datum"

när du bumpar istället för bara bump ;)
Användarens profilbild
Victorh
F.D Crew
Inlägg: 4176
Blev medlem: 29 maj 2011, 09:35
Ort: Vasa, Finland

Inlägg av Victorh »

najs ser nog nu att detta kan bli avancerad styling :) modda kåpor och saker gör eget köp inte :D
Användarens profilbild
willemedDERBIN
King of the street
Inlägg: 3552
Blev medlem: 25 april 2010, 19:28
Ort: BORÅS!

Inlägg av willemedDERBIN »

HEMSK MOPED !
GRYMT PROJEKT :D
Derbi Senda: Derbi racing development -03!!!

det är roligt att läsa när ni kommer med era ider ....samt roligare att se den rätta lösningen framför sig ^^
Användarens profilbild
Nut-Nut-Nunz
Elmoped
Inlägg: 26
Blev medlem: 7 augusti 2011, 01:18
Ort: Kungsbacka

Inlägg av Nut-Nut-Nunz »

Victorh skrev:najs ser nog nu att detta kan bli avancerad styling :) modda kåpor och saker gör eget köp inte :D
Haha, Bra. Jag ska modda så mycket Som möjligt, och jag ska försöka göra den så Unik som möjligt. Det går Ju bara att göra på ett sätt... ;)
willemedDERBIN skrev: HEMSK MOPED !
GRYMT PROJEKT :D
Haha, ja, Förhoppningsvis iaf... ;)
Klicka På Länken För Att Komma Till Mitt Baotian-Projekt!
http://twostrokerider.se/forum/viewtopic.php?t=29724
Användarens profilbild
bensinskalle
En av oss!
Inlägg: 10635
Blev medlem: 9 november 2007, 15:39

Inlägg av bensinskalle »

Projekt får endast postas i Racing och Avancerad styling efter förfrågan av moderator, och det ska då givetvis bli godkänt också.

Än så länge uppfyller du inte kriterierna

Flyttar till street tuning/ styling
Live slow - Die whenever
Drive fast - Live forever
Användarens profilbild
Pontus_PGO
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 356
Blev medlem: 5 februari 2011, 15:34
Ort: Östergötland

Inlägg av Pontus_PGO »

najs ska följas :) lycka till med projektet :)
PGO PMX NAKED :D
Användarens profilbild
Nut-Nut-Nunz
Elmoped
Inlägg: 26
Blev medlem: 7 augusti 2011, 01:18
Ort: Kungsbacka

Inlägg av Nut-Nut-Nunz »

Pontus_PGO skrev:najs ska följas :) lycka till med projektet :)
Kul att du vill följa :D Tack så mycket, jag ska göra så gott jag kan! :)
Klicka På Länken För Att Komma Till Mitt Baotian-Projekt!
http://twostrokerider.se/forum/viewtopic.php?t=29724
Användarens profilbild
Nut-Nut-Nunz
Elmoped
Inlägg: 26
Blev medlem: 7 augusti 2011, 01:18
Ort: Kungsbacka

Inlägg av Nut-Nut-Nunz »

Update - 2011-08-09
Klicka På Länken För Att Komma Till Mitt Baotian-Projekt!
http://twostrokerider.se/forum/viewtopic.php?t=29724
Användarens profilbild
vicke1112
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 384
Blev medlem: 11 februari 2010, 20:44
Ort: billdal
Kontakt:

Inlägg av vicke1112 »

det blir najs. vi får träffas någon dag med våra moppar :P
lärling på Agria Trädgårdsmaskiner i Kållered

fordon jag haft: piaggio ciao -87 bondtrimmad. piaggio nrg mc2 extreme -03 portad cylinder + effektrör. yamaha aerox -02 helrenoverad, stylad, stage6 70cc, mm. nuvarande fordon: gilera runner sp50 -03 portad och ombyggt rör. baotian cityrider -08 72cc, mm. aprilia SR50 ditech -01 portad. saab 900 -96
Användarens profilbild
Nut-Nut-Nunz
Elmoped
Inlägg: 26
Blev medlem: 7 augusti 2011, 01:18
Ort: Kungsbacka

Inlägg av Nut-Nut-Nunz »

vicke1112 skrev:det blir najs. vi får träffas någon dag med våra moppar :P
ja, de får vi. Annars kommer vi typ ses varje dag i skolan...
Klicka På Länken För Att Komma Till Mitt Baotian-Projekt!
http://twostrokerider.se/forum/viewtopic.php?t=29724
Användarens profilbild
Nut-Nut-Nunz
Elmoped
Inlägg: 26
Blev medlem: 7 augusti 2011, 01:18
Ort: Kungsbacka

Inlägg av Nut-Nut-Nunz »

Update - 2011-08-12
Klicka På Länken För Att Komma Till Mitt Baotian-Projekt!
http://twostrokerider.se/forum/viewtopic.php?t=29724
antonpg94
Herr Åström
Inlägg: 879
Blev medlem: 11 juni 2010, 20:23
Ort: Härnösand
Kontakt:

Inlägg av antonpg94 »

synd...
Im ridi´n Twostroke on Twostrokerider!
Användarens profilbild
vicke1112
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 384
Blev medlem: 11 februari 2010, 20:44
Ort: billdal
Kontakt:

Inlägg av vicke1112 »

hur är vevpartiet skadat? jag kan hjälpa dig annars. http://www.cykelkraft.se/Modeller/Moped ... 0.aspx#top

vill du köpa min piaggio nrg som gör 110 nedför. blackbox inkopplat. dina föräldrar behöver inte veta något. effektrör sitter på. 3500 med effektrör. 3000 utan. behövs dra lite kablar men en funkar.
lärling på Agria Trädgårdsmaskiner i Kållered

fordon jag haft: piaggio ciao -87 bondtrimmad. piaggio nrg mc2 extreme -03 portad cylinder + effektrör. yamaha aerox -02 helrenoverad, stylad, stage6 70cc, mm. nuvarande fordon: gilera runner sp50 -03 portad och ombyggt rör. baotian cityrider -08 72cc, mm. aprilia SR50 ditech -01 portad. saab 900 -96
Användarens profilbild
Pontusandersson95
Kan man byta?
Inlägg: 1216
Blev medlem: 9 maj 2010, 17:01
Ort: Onsala

Inlägg av Pontusandersson95 »

n000b e du gör mig en tjänst och släng skiten och köp marcus stalker!!!!
Kommentera mina bilder:)
Användarens profilbild
SickRazer
Gasres
Inlägg: 1569
Blev medlem: 12 juli 2010, 15:33
Ort: Kungsbacka
Kontakt:

Inlägg av SickRazer »

ah, otur man kan ha... Men jag tycker också du ska köpa en annan moppe.
wille95
Kort stubin
Inlägg: 1724
Blev medlem: 17 augusti 2010, 20:43
Ort: berga

Inlägg av wille95 »

intressant o se en kinapuff :D
blir bra de här :D
Aha, vafan är det för tråd egentligen... Skaffa dig polare att prata ut dig på ist.

Låser.
karlsson^ the one and only :D
Användarens profilbild
SickRazer
Gasres
Inlägg: 1569
Blev medlem: 12 juli 2010, 15:33
Ort: Kungsbacka
Kontakt:

Inlägg av SickRazer »

wille95 skrev:intressant o se en kinapuff :D
blir bra de här :D
Projektet har lagts ner tyvärr..
wille95
Kort stubin
Inlägg: 1724
Blev medlem: 17 augusti 2010, 20:43
Ort: berga

Inlägg av wille95 »

SickRazer skrev:
wille95 skrev:intressant o se en kinapuff :D
blir bra de här :D
Projektet har lagts ner tyvärr..
ome vafan :lol:
Aha, vafan är det för tråd egentligen... Skaffa dig polare att prata ut dig på ist.

Låser.
karlsson^ the one and only :D
Användarens profilbild
Nut-Nut-Nunz
Elmoped
Inlägg: 26
Blev medlem: 7 augusti 2011, 01:18
Ort: Kungsbacka

Inlägg av Nut-Nut-Nunz »

UPDATE - 2011-09-10
Klicka På Länken För Att Komma Till Mitt Baotian-Projekt!
http://twostrokerider.se/forum/viewtopic.php?t=29724
Användarens profilbild
Victorh
F.D Crew
Inlägg: 4176
Blev medlem: 29 maj 2011, 09:35
Ort: Vasa, Finland

Inlägg av Victorh »

Nut-Nut-Nunz skrev:UPDATE - 2011-09-10
äntligen tillbaka kommer bli roligt att se :)
Användarens profilbild
Nut-Nut-Nunz
Elmoped
Inlägg: 26
Blev medlem: 7 augusti 2011, 01:18
Ort: Kungsbacka

Inlägg av Nut-Nut-Nunz »

Victorh skrev:
Nut-Nut-Nunz skrev:UPDATE - 2011-09-10
äntligen tillbaka kommer bli roligt att se :)
Haha tack så mycket :)
Klicka På Länken För Att Komma Till Mitt Baotian-Projekt!
http://twostrokerider.se/forum/viewtopic.php?t=29724
Användarens profilbild
Fredd_e
Road-rage
Inlägg: 872
Blev medlem: 24 december 2010, 21:14
Ort: Malmö

Inlägg av Fredd_e »

kommer nog bli nice ska följas !
Användarens profilbild
Riejuman
Gasres
Inlägg: 1560
Blev medlem: 2 juni 2011, 21:45
Ort: vasa

Inlägg av Riejuman »

hoppas den blir snygg. ska följas :D
Användarens profilbild
Nut-Nut-Nunz
Elmoped
Inlägg: 26
Blev medlem: 7 augusti 2011, 01:18
Ort: Kungsbacka

Inlägg av Nut-Nut-Nunz »

Fredd_e skrev:kommer nog bli nice ska följas !
Gött :)
Riejuman skrev:hoppas den blir snygg. ska följas :D
Gött :)
Klicka På Länken För Att Komma Till Mitt Baotian-Projekt!
http://twostrokerider.se/forum/viewtopic.php?t=29724
Användarens profilbild
DEA!!
Hedersmedlem
Inlägg: 6937
Blev medlem: 13 juni 2008, 20:51

Inlägg av DEA!! »

Varför har du kvar originalstyret, det ser hemskt ut!

Jag har en TMS hemma där jag satte dit en BCD -styrstam, som finns till till exempel aerox, sedan ett billigt nudebar! :wink:

Lycka till!

MVH
Årets Styrelsemedlem 2013
Användarens profilbild
Nut-Nut-Nunz
Elmoped
Inlägg: 26
Blev medlem: 7 augusti 2011, 01:18
Ort: Kungsbacka

Inlägg av Nut-Nut-Nunz »

DEA!! skrev:Varför har du kvar originalstyret, det ser hemskt ut!

Jag har en TMS hemma där jag satte dit en BCD -styrstam, som finns till till exempel aerox, sedan ett billigt nudebar! :wink:

Lycka till!

MVH
Haha, jag håller med dig, det ser riktigt roligt ut. Men jag hade tänkt byta styret och det precis innan motorraset, så jag tappade lusten att mecka ;) Det kommer snart ska du se :) Ska bara få tag i en ny motor snabt :)
Klicka På Länken För Att Komma Till Mitt Baotian-Projekt!
http://twostrokerider.se/forum/viewtopic.php?t=29724
Användarens profilbild
TrueBorn
Kinaraket
Inlägg: 853
Blev medlem: 26 juli 2011, 10:37

Inlägg av TrueBorn »

Nut-Nut-Nunz skrev:
DEA!! skrev:Varför har du kvar originalstyret, det ser hemskt ut!

Jag har en TMS hemma där jag satte dit en BCD -styrstam, som finns till till exempel aerox, sedan ett billigt nudebar! :wink:

Lycka till!

MVH
Haha, jag håller med dig, det ser riktigt roligt ut. Men jag hade tänkt byta styret och det precis innan motorraset, så jag tappade lusten att mecka ;) Det kommer snart ska du se :) Ska bara få tag i en ny motor snabt :)

Köp min för 2500
Användarens profilbild
Roxxen96
F.D Crew
Inlägg: 3295
Blev medlem: 13 juni 2011, 18:25

Inlägg av Roxxen96 »

Kommer bli skit fint! Ska följas! :)

Mvh Jocke!! :D
Senast redigerad av Roxxen96 den 12 september 2011, 15:13, redigerad totalt 1 gånger.
Användarens profilbild
Nut-Nut-Nunz
Elmoped
Inlägg: 26
Blev medlem: 7 augusti 2011, 01:18
Ort: Kungsbacka

Inlägg av Nut-Nut-Nunz »

Roxxen96 skrev:Kommer bli skit fint! Ska följas! :)

Mvh Jocke!! :D
Gött :) Kom gärna med idéer och tips :)
Klicka På Länken För Att Komma Till Mitt Baotian-Projekt!
http://twostrokerider.se/forum/viewtopic.php?t=29724
Skriv svar